De Rabobank clubkas campagne?

Als lid van Rabobank Kop van Noord-Holland mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Rabobank Kop van Noord Holland stelt in 2018 een bedrag van €200.000 beschikbaar.

Ook TC De Maaier doet mee met deze campagne om geld in te zamelen.

Heb je een Rabobank bankrekening en ben je lid van de bank, dan mag je in totaal 5 stemmen uitbrengen. Per vereniging kun je 2 stemmen uitbrengen. Natuurlijk willen wij graag zoveel mogelijk stemmen van iedereen. Dus vraag ook om de stemmen van iedereen. De stemperiode is van 8 tot en met 28 mei.

Wat NU belangrijk is:

Heb je een Rabobank rekening maar ben je nog geen lid van de Rabobank? Wordt dan lid voor 10 april . Alleen dan kan je mee stemmen.

Hoe wordt je lid?
Ga naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden en volg de instructies.

Zijn er nog vragen?
Neem contact via mail of kijk op de site van www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland