club app

Een baan reserveren kan vanaf nu met de KNLTB Club App

Omdat het er naar uit ziet dat de verplichting om te reserveren nog wel een tijdje blijft hebben we gezocht naar online tools om ons daarbij te helpen. We hebben voorlopig eerst gekozen voor de KNLTB Club App, omdat die speciaal ontworpen is voor tennisverenigingen. Vanaf nu kun je dus niet meer reserveren per mail, maar gebruik je de KNLTB Club App die je kunt installeren via de Appstore (Apple) of Playstore (Google). Klik op de banner op de homepage voor instructies.

Als je de app eenmaal hebt geïnstalleerd wijst het reserveren zich vanzelf. Klik op de knop “Baan Reserveren”.
Door op het kalendericoontje rechtsboven te klikken kies je de datum dat je wilt tennissen en dan krijg je precies te zien welke baan op welk tijdstip beschikbaar is. Kies een baan, vul in met wie je wilt gaan tennissen en dan kun je bevestigen. Je ontvangt een bevestiging in je mail van de baanreservering.

We hebben een aantal beperkingen ingesteld. Zo mag je maar een week vooruit reserveren. Dit doen we om er voor te zorgen dat iedereen elke week weer opnieuw kans maakt op een plekje op de favoriete dagen en tijdstippen. Als er straks ook weer gedubbeld mag worden gaan we waarschijnlijk ook een maximaal aantal speelmomenten per week vaststellen, om zo iedereen de gelegenheid te geven om te tennissen.

Heb je vragen naar aanleiding van het gebruik van de KNLTB Club App? Mail dan even met Niels Pater (penn@tcdemaaier.nl) of Sandra Beerepoot (secr@tcdemaaier.nl).

Advertentie

Andere Clubberichten