Jeugd 

 

Bij TC De Maaier staat plezier in het tennissen voorop. Al onze jeugdactiviteiten zijn er dan ook op gericht dat iedereen die meedoet een leuke dag heeft, van de jongste tot de wat oudere jeugd, en van beginner tot gevorderde tennisser. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de prestatiegerichte sporter bij ons niet op zijn plaats is. Door ons aan te sluiten bij tennisschool www.redotennis.nl  zijn we er zeker van dat iedere tennisser de tennisles krijgt die goed bij hem of haar past. We kijken daarbij naar de ontwikkeling van de tennisjeugd en passen de lessen daar zo goed mogelijk op aan.

Speciaal voor de jeugd biedt T.C. De Maaier extra voordeel bij tennisles door middel van een subsidie die de club de jeugd geeft die lessen gaan volgen. Voor ieder jeugdlid tot 10 jaar wordt 30 euro  van het lesgeld gesubsidieerd door de vereniging. Dit betekent dat het lesgeld  op 107,50 euro uitkomt per persoon(met een groepje van 6). Voor jeugd vanaf 11 jaar wordt 55,00 euro van het lesgeld gesubsidieerd door de vereniging. Dat betekent dat het lesgeld voor hen uitkomt op 151,00 euro per persoon(met een groepje van 4).

Als je je opgeeft als junior voor tennisles betaal je aan RedoTennis het volle bedrag. Dat is t/m 10 jaar 137,50 euro en vanaf 11 jaar 206,00. Je krijgt wat je teveel betaald hebt teruggestort door de vereniging.

 

Samenwerking

Met de tennisverenigingen van Slootdorp en Middenmeer hebben we een  samenwerking. Dit betekent dat jeugdleden van deze drie verenigingen altijd met elkaar mogen spelen op elkaars park (tot 19.00 uur). Dus een jeugdlid van TC Middenmeer is van harte welkom om op ons park te komen tennissen met een van onze eigen jeugdleden, en andersom is dat ook het geval. Vooral de middelbare schooljeugd maakt hier graag gebruik van.

 

Activiteiten

Ook dit jaar worden er weer meerdere activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie.

 

Openingsfeest  Maak kennis met tennis

Op 31 maart beginnen we met een ledenwervingsactie voor de basisschool. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 12.00 uur om kennis te maken met tennis.  Je kunt leuke (tennis)spelletjes op de baan doen onder leiding van ervaren tennissers van onze club, springen op een springkussen, informatie krijgen over tennisles en T.C. De Maaier. Natuurlijk is er voor iedereen wat lekkers te eten en drinken.

 

 

Lichtjesavond

 Het is natuurlijk nog best lang licht maar in de avond tennissen is toch erg leuk. Dus kom gezellig tennissen, wat drinken, nog wat tennissen en natuurlijk marshmallows roosteren. De kinderen verwachten we van 19.00 tot 20.30.

 

Tennisochtend

 Op zondagochtend 14 april van 10.00 tot 12.00 uur kunnen alle jeugdleden komen om gezellig met elkaar te tennissen. Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen die graag kennis wil maken met tennis? Dan vinden wij dat heel gezellig. Ben je net begonnen of kun je al een leuke bal slaan? Op je eigen niveau zul je heerlijk aan de gang gaan.

 

 

Slaapfeest in de kantine

 Het leukste evenement van het jaar voor alle jeugdleden van de basisschool. Wat is er nou spannender dan met z’n allen in de kantine logeren. Heerlijk samen eten, tennissen, spelletjes spelen, lachen, keten en heel erg laat slapen! Dit alles onder de enthousiaste en kundige begeleiding van Esmee, Dominique en Bente.

 

 

Clubkampioenschappen

 Word jij onze nieuwe clubkampioen? Misschien heb je nog nooit een wedstrijdje gespeeld, nou dat maakt niets uit. Iedereen die lid is mag meedoen en kan meestrijden om de Kampioen van 2019 te worden en een echte beker te winnen! De wedstrijden zijn in dezelfde week als de senioren.

 

 

Lichtjesavond/sluiting seizoen

 Het seizoen is bijna af en nu kan het nog, tennissen in het donker met de lichten aan…..

Dus kom tennissen, gezellig patatjes eten, wat drinken en nog wat meer tennissen en natuurlijk marshmallows roosteren. De kinderen verwachten we van 18.00 tot 20.30.