Informatie jeugd

Bij TC De Maaier staat plezier in het tennissen voorop. Al onze jeugdactiviteiten zijn er dan ook op gericht dat iedereen die meedoet een leuke dag heeft, van de jongste tot de wat oudere jeugd, van beginner tot gevorderde tennisser. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de prestatiegerichte sporter bij ons niet op zijn plaats is. Door ons aan te sluiten bij tennisschool Redo tennis  zijn we er zeker van dat iedere tennisser de tennisles krijgt die goed bij hem of haar past. We kijken daarbij naar de ontwikkeling van de tennisjeugd en passen de lessen daar zo goed mogelijk op aan. Kijk voor het aanbod met leuke aanbiedingen voor de jeugdleden even onder het kopje tennislessen.

Samenwerking
Samen met de tennisverenigingen in Slootdorp en Middenmeer is er een leuke samenwerking voor de jeugd. Deze samenwerking houdt in dat jeugdleden van deze drie verenigingen altijd samen mogen spelen op de verschillende tennisparken (tot 19.00 uur). Een jeugdlid van TC Middenmeer is dus van harte welkom om op ons park te komen tennissen met een van onze eigen jeugdleden, en andersom. Vooral de middelbare schooljeugd maakt hier graag gebruik van.

Wekelijkse instuif 2021
Na het grote succes van de instuif in 2020 waarbij we veel nieuwe jeugdleden hebben mogen verwelkomen willen we deze dit jaar graag in een nieuw jasje steken. Elke week staat er op zondagochtend van 11:00 tot 12:00 een uur vol gezelligheid, sport en spel op de planning, dus kom vooral langs! Ook niet-leden zijn van harte welkom om bij de instuif te ontdekken of tennis iets voor hen is.

Activiteiten 2021 (onder voorbehoud)
Ook dit jaar worden er weer meerdere activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie. Er is een voorlopige planning gemaakt die natuurlijk afhankelijk is van de corona-maatregelen die op dat moment gelden. Ook kunnen de activiteiten nog wel eens verzet worden als het samen dreigt te vallen met bijvoorbeeld de KNLTB competitie. Houd vooral Facebook goed in de gaten voor de juiste data en tijden!

DatumActiviteit
10-04-2021Opening seizoen
NtbOuder-kind toernooi
29-05-2021Lichtjesavond
12-06-2021Mini-dodo
02-07-2021Night @ de maaier
NtbClubkampioenschappen

Jeugdcompetitie

Een leuke manier om naast de clubactiviteiten snel je tennisvaardigheden te verbeteren is de jeugdcompetitie van de KNLTB. Kinderen worden in de competitie op hun eigen niveau ingedeeld en zullen dan wedstrijden tennissen tegen kinderen van andere verenigingen. Kijk voor meer informatie over de competitie op www.tennis.nl.

Contact met de jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit Bente Berends en Sandra de Hart, zij zijn te bereiken via jeugdtcdemaaier@gmail.com.