foto jeugdtennis

Tijdelijk jeugdlidmaatschap mogelijk ivm Coronabeperkingen

Onze jeugd kan weer tennissen, maar voor veel andere kinderen geldt dat niet, bijvoorbeeld omdat ze een binnensport beoefenen of helemaal geen lid zijn van een sportclub. Daarom heeft een gemeente een oproep gedaan aan de sportclubs met een buitenfaciliteit, om deze ook open te stellen voor niet-leden.

Wij willen daar graag gehoor aan geven en bieden daarom speciaal voor deze groep een tijdelijk lidmaatschap aan voor de periode tot 1 september, voor een bedrag van € 20,00. Je kunt dan gebruik maken van de banen op de vastgestelde uren, die te vinden zijn op de website. En mocht het mogelijk worden om weer een toernooitje te organiseren dan ben je daar ook van harte voor uitgenodigd.

Onze tennisschool Redotennis biedt de tijdelijke leden de optie om voor nog eens € 20,00 vier lessen te volgen. Dan leer je ook meteen de beginselen en de spelregels van onze sport. Wil je meer informatie, of je meteen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar jeugdtcdemaaier@gmail.com. We heten je van harte welkom op ons tennispark.

Advertentie

Andere Clubberichten